Ești ceea ce mănânci!


DOVLECEI ZDROBIȚI CU VERDEȚURI

12.08.2017 10:47


DOVLECEI ZDROBIȚI CU VERDEȚURI

INGREDINENTE:      
2-3 dovlecei        
1-2 linguri ulei de măsline        
sare       
5-6 căței de usturoi;         
condimente: piper, rozmarin / chimen;       
pătrunjel verde, mărar / coriandru.

MOD DE PREPARARE:        
se spală și se curăță dovleceii;         
se taie dovleceii, în cubulețe;         
se pun dovleceii la fiert în apă cu sare;         
când dovleceii sunt fierți se scurge apa;         
se curăță usturoiul și se zdrobește cu lama cuțitului;      
se pune uleiul, usturoiul, sarea și condimentele în tigaie;        
se încinge uleiul;        
se pun dovleceii bine scurți și se lasă să se rumenească;        
se trage tigaia de pe foc și se adaugă pătrunjelul verde, mărarul / coriandrul tocate mărunt;       
se poate servi cu sos roșu sau cu brânză tofu.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi