Ești ceea ce mănânci!


DOVLECEL ȘI CEAPĂ LA GRĂTAR

27.06.2015 12:12


DOVLECEI ȘI CEAPĂ LA GRĂTAR

INGREDINENTE:        
 3 dovlecei        
2 cepe roșii, mai mari        
1 fenicul

DRESSING         
oțet de mere        
3-4 căței de usturoi        
un praf de sare       
piper

1 lingură cu ulei de măsline

MOD DE PREPARARE:        
se curăță și se spală dovleceiiși ceapa        
se taie dovleceii și ceapa în rondele, nu subțiri;       
se curăță și se spală feniculul;        
se prepară dressingul, amestecându-se într-un borcan cu capac: oțetul, sarea, piperul, usturoiul raas;        
se pune dressingul într-un vas și se adaugă feniculul tăiat bucăți;        
se pun feliile de dovlecel și cele de ceapă pe grătar, se rumenesc, se iau și se pun peste fenicul, amestecându-se bine.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi