Ești ceea ce mănânci!


DULCEAȚĂ DE CAISE

19.07.2015 16:25


DULCEAȚĂ DE CAISE

INGREDINENTE:         
1 kilogram de caise         
2 linguri cu zahăr brun        
1 plic cu gelfix        
scorțișoară        
zeama unei lămâi         
cardamon

MOD DE PREPARARE:         
se spală și se scot sâmburii caiselor;        
se taie caisele în fâșiuțe subțiri;       
se amestecă gelfix-ul cu zahărul brun;        
se pun caisele tăiate într-o cratiță;        
se pu caisele la foc și când fierb se adaugă amestecul de gelfix cu zahăr;       
se amestecă bine și  apoi se mestecă în cratiță;       
se lasă să fiarbă 3 minute;       
se adaugă scorțișoara, cardamonul și zeama de lămâie;      
se amestecă și se ia cratița de pe foc;        
se lasă câteva minute să se răcorească;      
se pune fierbinte în borcane.

POFTĂ BUNĂ!

 

 

 

 


—————

Înapoi