Ești ceea ce mănânci!


LEGUME LA TIGAIE CU MĂSLINE

06.02.2016 09:02


LEGUME LA TIGAIE CU MĂSLINE

INGREDINENTE:      
câteva frunze de varză         
1 dovlecel        
2 morcovi        
1 pătrunjel         
1 bucată de țelină        
2 linguri ulei de măsline       
1 linguriță de sos de soia       
4-5 căței de usturoi;        
10 măsline        
condimente: piper, rozmarin, cimbru;      
pătrunjel verde, mărar, coriandru - la alegere.

MOD DE PREPARARE:      
se spală și se curăță dovleceii, cartofii, morcovii, pătrunjelul și țelina;        
se taie dovleceii, morcovii, pătrunjelul și țelina în bastonașe cam de aceeași dimensiune (să nu fie groase);       
se curăță usturoiul și se zdrobește cu lama cuțitului;       
se pune uleiul, usturoiul, sosul de soia și condimentele în tigaie;        
se încinge uleiul;        
se pun legumele și se lasă să se rumenească;         
se trage tigaia de pe foc și se adaugă, la alegere, pătrunjelul verde, mărarul, coriandrul tocate mărunt;         
se adaugă măslinele și se amestecă;        
se pot servi cu smântână din caju.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi