
Ești ceea ce mănânci!
LEGUME MURATE
09.07.2015 09:31LEGUME MURATE
INGREDINENTE:
1 varză mică
2 morcovi
2 cepe
boia dulce
AMESTECUL PENTRU MURAT:
100 ml. oțet de mere
coriandru verde
1 linguriță cu miere
200 ml. apă
un praf de sare
piper
MOD DE PREPARARE:
se desface varza în foi;
se taie morcovii rondele cam de 1cm.;
se taie ceapă rondele;
se prepară amestecul pentru murat și se pune la fiert într-o oală;
se pun în amestec legumele și se țin, pe rând, în amestec;
se țin 1-2 minute în oală, până se înmoaie puțin, apoi se scot pe o farfurie. Varza când este făcută devine transparentă, iar morcovul și ceapa se înmoaie puțin;·
se răcesc legumele, se taie și se pune peste ele boia.
POFTĂ BUNĂ!!
—————