BORȘ DE CARTOFI CU SFECLĂ ROȘIE
BORȘ DE CARTOFI CU SFECLĂ ROȘIEINGREDINENTE: 5-6 cartofi 1 sfeclă roșie, micuță 2 morcovi 1 rădăcină de...
LEGUME MURATE ASORTATE
INGREDINENTE:
1 rădăcină de țelină cu tot cu frunze
4-5 morcovi
1 conopidă mică
1 varză albă mică
1 varzî roșie mică
1 sfeclă roșie mică
2-3 mere verzi tari
1 legătură cu hrean
1 ardei iute
1 lingură cu vârf de sare mare
1 litru de apă
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală legumele;
se taie felii țelina, varza, sfecla se taie în bucăți mari;
se rupe buchețele conopida;
se pun legumele în borcan, alternându-se;
se fierbe apașu sarea;
se pune apa cu sare fierbinte peste legume, foarte încet.
POFTĂ BUNĂ!!
—————