Ești ceea ce mănânci!


LEGUME MURATE

09.07.2015 09:31


LEGUME MURATE

INGREDINENTE:         
1 varză mică       
2 morcovi       
2 cepe         
boia dulce

AMESTECUL PENTRU MURAT:        
100 ml. oțet de mere       
coriandru verde       
1 linguriță cu miere       
200 ml. apă       
un praf de sare     
piper 

MOD DE PREPARARE:        
se desface varza în foi;         
se taie morcovii rondele cam de 1cm.;        
se taie ceapă rondele;      
se prepară amestecul pentru murat și se pune la fiert într-o oală;        
se pun în amestec legumele și se țin, pe rând, în amestec;       
se țin 1-2 minute în oală, până se înmoaie puțin, apoi se scot pe o farfurie. Varza când este făcută devine transparentă, iar morcovul și ceapa se înmoaie puțin;·        
se răcesc legumele, se taie și se pune peste ele boia.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi