Ești ceea ce mănânci!


MERE LA CUPTOR CU DULCEAȚĂ, NUCI, SCORȚIȘOARĂ ȘI FRIȘCĂ VEGETALĂ

25.01.2015 09:43


MERE LA CUPTOR CU DULCEAȚĂ, NUCI, SCORȚIȘOARĂ ȘI FRIȘCĂ VEGETALĂ

INGREDINENTE:        
4-5 mere     
1 pumn cu nuci        
scorțișoară      
2 linguri cu dulceață sau gem

FRIȘCA
DIN NUCĂ DE COCOS       
1 cană cu fulgi de nucă de cocos        
1 lingură cu miere    
2 lingurițe cu suc de lămâie      
vanilie       
un praf de sare

 MOD DE PREPARARE:        
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă; se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;       
se taie bucățele nucile;        
se spală și se curăță merele;        
se scoate cotorul merelor;        
se amestecă într-un vas mic dulceața / gemul cu nuca și scorțișoara;        
se umple gaura rămasă de la scoaterea cotorului cu amestecul făcut mai sus;        
se pun apoi merele într-un vas de yena;        
se dă vasul de yena la cuptor15-20 minute;    
se servesc calde sau reci cu frișcă din nucă de cocos.

POFTĂ  BUNĂ!!


—————

Înapoi