Ești ceea ce mănânci!


MĂMĂLIGĂ CU BRÂNZĂ TOFU ȘI SMÂNTÂNĂ DIN CAJU

10.01.2015 17:44


MĂMĂLIGĂ CU BRÂNZĂ TOFU ȘI SMÂNTÂNĂ DIN CAJU

 INGREDINENTE:      
o cană cu mălai din porumb      
3 căni cu apă    
un praf de sare

brânză tofu

SMÂNTÂNA DIN CAJU:        
1 cană cu caju        
½ lămâie         
1/2 cană cu apă       
un praf de sare

MOD DE PREPARARE:

se pune apa la fiert;       
când apa fierbe se pune sarea apoi, se adaugă mălaiul "în ploaie", amestecând continuu, cu un tel;      
se acoperă vasul cu un capac;    
se lasă să fiarbă 25-30 minute;       
se răstoarnă mămăliga pe o farfurie;     
se prepară smântâna: nuca de caju se hidratează 12 ore în apă călduță. Se scurge apoi apa și se mixează toate ingredientele în blender până se omogenizează compoziția .Se toarnă într-un borcan mare, se acoperă cu o farfurioară și se lasă la temperatura camerei pentru 12 ore. Se amestecă și se pune borcanul în frigider pentru alte 12 ore;        
se servește mămăliga cu brânză tofu și smântâna din caju.

 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi