Ești ceea ce mănânci!


PASTE CU DOVLECEI, BRÂNZĂ TOFU ȘI SOS ROȘU

15.08.2015 09:38


PASTE CU DOVLECEI, BRÂNZĂ TOFU ȘI SOS ROȘU

INGREDINENTE:        
3-4 pumni cu paste uscate        
1 dovlecel 

3-4 căței de usturoi       
1-2 linguri cu pastă de tomate         
brânză tofu         
½ lămâie        
un praf de sare        
condimente: piper, măghiran        
5-6 frunze de busuioc       
1 felie de pâine prăjită

MOD DE PREPARARE:        
se pun pastele la fiert în apă cu sare; 

se curăță usturoiul și se taie mărunt;       
se curăță de semințe și se spală dovlecelul;        
se taie dovlecelul cubulețe;  

se pune usturoil în ulei fierbinte și se lasă să înmoie puțin;       
se pun cubulețele de dovlecel într-un prosop de bucătărie și se usucă bine;         
se adaugă dovleceii peste usturoi și se călesc în ulei dovleceii bine uscați;        
se desface pasta de tomate în 150-200 ml. apă;       
se taie mărunt busuiocul;       
se pune busuiocul și măghiranul peste sosul roșu;      
se pune sosul roșu  peste dovlecei;         
se rade coaja ½ de lămâie și se pune peste dovlecei;       
se pune apoi brânza tofu peste amestecul de legume;       
se pun toate ingredientele preparate într-un vas;        
se scurge apa în care au fiert pastele;      
se adaugă în vas, pastele fierte și piperul;      
se amestecă bine toate ingredientele;       
se montează pe farfurie punând dedesubt pâinea prăjită.

      POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi