Ești ceea ce mănânci!


BUDINCĂ CU RESTURI DE FRIPTURĂ ȘI PIURE

07.01.2017 15:28


BUDINCĂ CU RESTURI DE FRIPTURĂ ȘI PIURE

INGREDINENTE:         
resturi de friptură        
1 cartof         
1 morcov        
2-3 cartofi pentru piure și 1-2 linguri ulei de măsline         
4 linguri cu ketchup         
sare, piper        
pătrunjel verde         
mărar verde

MOD DE PREPARARE:      
se dau la mașina de tocat: resturile de carne și morcovul;         
se prepară piureul de cartofi: se curăță cartofii, se spală și se taie în bucăți mari; se pun cartofii la fiert în apă fierbinte cu sare, apă cât să acopere cartofii; se lasă să fiarbă, încercându-se cartofii cu furculița; când sunt bine fierți cartofii (se încearcă cu furculița) se
scurge apa; se pasează cartofii bine, ca textura piureului să fie catifelată; se adaugă laptele de soia / apa în care au fiert cartofii și uleiul; se continuă pasarea; se pune. sarea, și piperul;      
se pune hârtie de copt într- o tavă;       
se pune în tavă amestecul dat prin mașina de tocat împreună cu ketchup-ul, sarea, piperul, pătrunjelul și mărarul verde, fin tocate;        
deasupra se pune piureul și se picură puțin ulei de măsline;     
se dă la cuptor cu folie de aluminiu deasupra;       
pe final se ia folia, ca budinca de carne să se rumenească frumos

POFTĂ BUNĂ!


—————

Înapoi