Ești ceea ce mănânci!


RULOURI DE DOVLECEI CU SPANAC

20.12.2016 10:14


RULOURI DE DOVLECEI CU SPANAC

INGREDINENTE:        
un dovlecel  (mai crud, mai tânăr)         
8-10 frunze de spanac         
1 linguriță ulei de măsline         
câteva frunze de pătrunjel        
sare        
condimente: piper

MOD DE PREPARARE:       
se spală și se curăță capele dovleceilor;        
se taie felii subțiri (4-5 mm.), pe lungime din dovlecel;        
se pune în tavă hârtie de copt;        
se pun în tavă feliile de dovlecel, se ung
cu ulei de măsline, se întorc și se ung și pe cealaltă parte;        
se sărează, se condimentează și se dau la cuptor 8-10 minute, timp în care se și întorc;         
se scot din cuptor și deasupra se pun 4-5 frunze de spanac (crude). Dacă doriți puteți căli puțin spanacul cu un cățel de usturoi, sare, piper;       
se rulează încet;        

se pune deasupra pătrunjelul tocat mărunt;        
se pot servi cu sos sau cu brânză tofu.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi