
Ești ceea ce mănânci!
RULOURI FESTIVERULOURI FESTIVE
22.12.2015 16:09RULOURI FESTIVE
INGREDINENTE:
3 bucăți de lipie libaneză
2 linguri cu zacus
2 linguri cu pastă de măsline
2 linguri cu pastă de pateu vegetal
1 catravete murat
MOD DE PREPARARE:
PASTA DE MĂSLINE: se amestecă uleiul, sarea, pun măslinele, piperul în blender și se mărunțesc. Atenție să nu iasă ca un piure;
PASTA DE PATEU VEGETAL: ucățile de lipie într-o tigaie taie castravetele murat bucățele foarte mici și se amestecă cu pateul vegetal;
se încălzesc, pe rând, bucățile de lipie într-o tigaie;
se ung cu cele 3 tipuri de pastă: zacuscă, pateu și măsline câte o bucată de lipie;
se taie apoi lipia rulată în bucăți de 2-3 cm.;
se prinde fiecare bucată cu câte o scobitoare;
se pune câte o roșie chery în vârful scobitoarei;
se așază pe un platou.
POFTĂ BUNĂ!!
—————