Ești ceea ce mănânci!


RULOURI FESTIVERULOURI FESTIVE

22.12.2015 16:09


RULOURI FESTIVE

INGREDINENTE:       
3 bucăți de lipie libaneză      
2 linguri cu zacus      
2 linguri cu pastă de măsline       
2 linguri cu pastă de pateu vegetal     
1 catravete murat

MOD DE PREPARARE:      
PASTA DE MĂSLINE: se amestecă uleiul, sarea, pun măslinele, piperul în blender și se mărunțesc. Atenție să nu iasă ca un piure;      
PASTA DE PATEU VEGETAL: ucățile de lipie într-o tigaie taie castravetele murat bucățele foarte mici și se amestecă cu pateul vegetal;      
se încălzesc, pe rând, bucățile de lipie într-o tigaie;    
se ung cu cele 3 tipuri de pastă: zacuscă, pateu și măsline câte o bucată de lipie;       
se taie apoi lipia rulată în bucăți de 2-3 cm.;     
se prinde fiecare bucată cu câte o scobitoare;      
se pune câte o roșie chery în vârful scobitoarei;     
se așază pe un platou.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi