BORȘ DE CARTOFI CU SFECLĂ ROȘIE
BORȘ DE CARTOFI CU SFECLĂ ROȘIEINGREDINENTE: 5-6 cartofi 1 sfeclă roșie, micuță 2 morcovi 1 rădăcină de...
SALATĂ CALDĂ
INGREDINENTE:
2 fire de praz
2 morcovi
2 cepe roșii
DRESSING
1 portocală
un praf de sare
piper
1 linguriță cu oțet
1 lingură cu ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
se curăță și spală legumele;
se taie bastonașe prazul;
se taie rondele morcovii;
se taie rondele ceapa;
se unge grătarul cu ulei;
se pun legumele pe grătar;
legumele făcute la grătar se taie bucățele;
se prepară DRESSINGUL: suc de portocală, sare, piper, oțet, ulei de măsline amestecate în blender;
se pune dressingul peste legume.
POFTĂ BUNĂ!!
—————