Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE CARTOFI CU FENICUL

06.08.2015 09:58


SALATĂ DE CARTOFI CU FENICUL

INGREDINENTE:        
6-7 cartofi        
1 bulb de fenicul       
1 ceapă roșie       
1 linguriță cu sare pentru apa în care vor fierbe cartofii

DRESSING         
3-4 linguri cu smântână vegetală       
, 1 lămâie,        
un praf de sare,      
piper,        
1 linguriță cu miere      
1 legătură de mărar

SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ       
1 cană de caju       
½ lămâie         
1/2 cană cu apă caldă        
un praf de sare

MOD DE PREPARARE:       
se prepară smântâna vegetală: nuca de caju se hidratează 4-5 ore; se scurge apoi apa și se mixează toate ingredientele în blender până se omogenizează compoziția; se toarnă într-un borcan mare, se acoperă cu o pânză și se lasă la temperatura camerei pentru 12 ore; se amestecă și se pune borcanul în frigider pentru alte 12 ore; se servește ce ce preparat doriți dvs.;        
se spală cartofii și se pun la fiert în apă cu sare;       
când au fiert cartofii, se curăță și se taie cuburi;      
se spală feniculul și se rade foarte fin;       
se curăță, se spală și se taie mărunt ceapa, 

cartofii,  feniculul, ceapa se pun într-un vas;        
se stoarce zeama lămâii;       
se prepară dressing-ul: se amestecă într-un vas smântâna vegetală, zeama de lămâie, sarea, piperul, mierea și mărarul rupt bucăți;       
se pune dressing-ul peste celelalte ingrediente și se amestecă bine.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi