Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE FENICUL CU CEAPĂ

05.02.2016 10:12


SALATĂ DE FENICUL CU CEAPĂ

INGREDINENTE:      
1 bulb de fenicul      
1 ceapă roșie      
1 lingură cu ulei de măsline       
1 linguriță cu oțet de mere       
1 linguriță cu miere      
un praf de sare    
ienupăr      
chimen

MOD DE PREPARARE:     
se curăță și se spală feniculul și ceapa;      
se taie foarte mărunt feniculul;     
se taie mărunt ceapa;      
se călește ceapa în ulei cu jumătate cană cu apă, până se evaporă apa;     
se adaugă, la căli și feniculul;     
se călesc câteva minute;     
se pun feniculul și ceapa călite într-un vas;     
se pun într-un borcan cu capac uleiul, oțetul, mierea, sarea, piperul și ienupărul și se amestecă foarte bine;      
se răstoarnă dressingul în vas și se amestecă bine cu celelalte ingrediente.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi