
Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DE FENICUL CU CEAPĂ
05.02.2016 10:12SALATĂ DE FENICUL CU CEAPĂ
INGREDINENTE:
1 bulb de fenicul
1 ceapă roșie
1 lingură cu ulei de măsline
1 linguriță cu oțet de mere
1 linguriță cu miere
un praf de sare
ienupăr
chimen
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală feniculul și ceapa;
se taie foarte mărunt feniculul;
se taie mărunt ceapa;
se călește ceapa în ulei cu jumătate cană cu apă, până se evaporă apa;
se adaugă, la căli și feniculul;
se călesc câteva minute;
se pun feniculul și ceapa călite într-un vas;
se pun într-un borcan cu capac uleiul, oțetul, mierea, sarea, piperul și ienupărul și se amestecă foarte bine;
se răstoarnă dressingul în vas și se amestecă bine cu celelalte ingrediente.
POFTĂ BUNĂ!!
—————