Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE SFECLĂ CU CHIMEN

18.02.2016 10:04


SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE CU CHIMEN

INGREDINENTE:        
1 kg. sfeclă roșie

DRESSING         
zeamă de la o  portocală         
1 lingură oțet de mere         
2 linguri ulei de măsline        
1 linguriță cu chimen

MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se spală sfecla;        
se pune într-o tavă și se dă la cuptor cam 60 minute;       
se taie sfecla coaptă în cubulețe;        
se pune sfecla într-un castron încăpător;       
se prepară DRESINGUL: se stoarce zeama de la o portocală; se amestecă zeamă de portocală, cu uleiul, oțetul, chimenul într-un borcan cu capac;

se varsă dressingul în castron peste celelalte ingrediente și se amestecă bine;       
se dă la frigider 1-2 ore înainte de servire;

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi