
Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DE SFECLĂ CU CHIMEN
18.02.2016 10:04SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE CU CHIMEN
INGREDINENTE:
1 kg. sfeclă roșie
DRESSING
zeamă de la o portocală
1 lingură oțet de mere
2 linguri ulei de măsline
1 linguriță cu chimen
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală sfecla;
se pune într-o tavă și se dă la cuptor cam 60 minute;
se taie sfecla coaptă în cubulețe;
se pune sfecla într-un castron încăpător;
se prepară DRESINGUL: se stoarce zeama de la o portocală; se amestecă zeamă de portocală, cu uleiul, oțetul, chimenul într-un borcan cu capac;
se varsă dressingul în castron peste celelalte ingrediente și se amestecă bine;
se dă la frigider 1-2 ore înainte de servire;
POFTĂ BUNĂ!!
—————