
Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DE SFECLĂ CU RUCOLA ȘI BOBIȚE DE RODIE
31.03.2017 11:16SALATĂ DE SFECLĂ CU RUCOLA ȘI BOBIȚE DE RODIE
INGREDINENTE:
1 kg. sfeclă roșie
2-3 căței de usturoi
câteva frunze de rucola
½ rodie
condimente: chimen
DRESSING
1 lingură cu ulei
1 linguriță cu oțet
1 linguriță cu miere
un praf de sare
piper
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală sfecla;
se pune într-o tavă sfecla cu usturoiul și cimbru și se dau la cuptor cam 60 minute;
se taie sfecla coaptă în cubulețe și se pune într-un vas;
se adaugă în vas frunzele de rucola spălate;
se curăță rodia și se pun bobițele în vas;
se prepară DRESINGUL din miere ulei, oțet, sare, piper;
se varsă dressingul în vas peste celelalte ingrediente și se amestecă bine;
se dă la frigider 1-2 ore înainte de servire.
POFTĂ BUNĂ!!
—————