Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE SFECLĂ CU RUCOLA ȘI BOBIȚE DE RODIE

31.03.2017 11:16


SALATĂ DE SFECLĂ CU RUCOLA ȘI BOBIȚE DE RODIE

INGREDINENTE:        
1 kg. sfeclă roșie        
2-3 căței de usturoi       
câteva frunze de rucola         
½ rodie        
condimente: chimen

DRESSING            
1 lingură cu ulei       
1 linguriță cu oțet

1 linguriță cu miere       
un praf de sare         
piper

MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se spală sfecla;       
se pune într-o tavă sfecla cu usturoiul și cimbru și se dau la cuptor cam 60 minute;       
se taie sfecla coaptă în cubulețe și se pune într-un vas;         
se adaugă în vas frunzele de rucola spălate;        
se curăță rodia și se pun bobițele în vas;         
se prepară DRESINGUL din miere ulei, oțet, sare, piper;        
se varsă dressingul în vas peste celelalte ingrediente și se amestecă bine;        
se dă la frigider 1-2 ore înainte de servire.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi