
Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DIN FRUCTE DE CĂPȘUNI ȘI ANANAS
19.04.2015 11:50SALATĂ DIN FRUCTE DE CĂPȘUNI ȘI ANANAS
INGREDINENTE:
500 g. căpșuni
fructele unui compot de ananas
500 ml. zeamă de compot
frunze de mentă, pentru ornat
FRIȘCĂ VEGETALĂ
1 cană cu fulgi de nucă de cocos
1 lingură cu miere
2 lingurițe cu suc de lămâie
vanilie
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară frișcă: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă; se introduc toate ingredientele în blender; apoi se amestecă
până se obține o textura omogenă și cremoasă;
se spală fructele și se îndepărtează codițele;
se taie cubulețe fructele;
se pun fructele într-un vas încăpător și se amestecă cu zeama de compot;
se dă la frigider 3-4 ore;
se pune o lingură cu frișcă din nucă de cocos și se servește ornat cu frunze de mentă.
POFTĂ BUNĂ!!
—————