Ești ceea ce mănânci!


SOIA LA CUPTOR CU SOS ROȘU

29.12.2014 12:17


SOIA LA CUPTOR CU SOS ROȘU

 INGREDINENTE:       
o pungă cu soia bucăți mari       
o linguriță cu sare       
1 ceapă mică
3 căței de usturoi  
un praf sare / sos de soia      
2 linguri ulei de măsline   
condimente: piper, cimbru, oregano, foi de dafin     
apă

SOSUL ROȘU    
2 linguri pastă de tomate (după gust);   
condimente: piper, cimbru, busuioc   
1 linguriță miere

 MOD DE PREPARARE:    
se pune apă la fiert într-o oală de 2 litri;     
se adaugă în apă: sare, piper, cimbru, oregano, foile de dafin;     
când apa cu mirodenii fierbe se adaugă bucățile de soia, Se dau în clocot apoi se acoperă oala cu capacul și se lasă să stea așa 3-4 ore;     
se lasă apoi la scurs bucățile de soia cam 30 minute; 
se pregătește tava tavă punând în ea 2 linguri de ulei și cimbru;      
se pun bucățile de soia în tavă, se adaugă peste sosul de roșii și se dau sau la cuptor cam, 30 minute. La
jumătatea timpului se întorc pe partea cealaltă;       
se scot într-un vas de yena cu capac.

SOSUL ROȘU
se pun 200 ml. de apă la fiert;       
se adaugă pasta de tomate, sarea / sosul de soia  și condimentele;        
se fierb până scade sosul.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi