Ești ceea ce mănânci!


SOS BOLOGNESE

06.05.2016 10:06


SOS BOLOGNESE

INGREDINENTE:        
1 mână de soia granule        
pătrunjel verde         
1 ceapă mică         
1 morcov         
1-2 căței de usturoi (cum doriți)        
200 ml. vin roșu        
1 lingură de pastă de tomate        
1 lingură de ulei de măsline        
un praf de sare         
condimente: piper, cimbru, oregano.

MOD DE PREPARARE:         
într-o oală se pune la fiert soia cu sare, piper., cimbru, oregano. După ce dă în fiert se acoperă oala și se lasă 2-3 ore soia acolo;        
se scurge bine soia;         
se curăță și se spală ceapa, usturoiul;         
se toacă mărunt ceapa și usturoiul;         
se rade morcovul pe răzătoarea mică;        
se pune uleiul de măsline, ceapa, morcovul și usturoiul puțin la călit:        
se pune vinul peste ceapă și usturoi;         
se amestecă bine soia cu ceapa și usturoiul;        
se adaugă pasta de tomate, se amestecă;         
se sărează și condimentează.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi