
Ești ceea ce mănânci!
SOS BRUN DIN LEGUME
04.03.2016 10:17SOS BRUN DIN LEGUME
INGREDINENTE:
1 cub de unt vegetal / 1 lingură ulei de măsline
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 țelină micuță
300 ml. apă
1 lingură cu pastă de tomate
zeama în care au fiert legumele
un praf de sare
piper (de preferință alb)
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală morcovii și pătrunjelul;
se pun legumele la fiert în apă fierbinte;
când legumele au fiert se scurge apa și se păstrează;
se lasă legumele la răcit;
se pun în blender legumele răcite și apa scursă și se mixează bine;
se răstoarnă amestecul din blender într-o crăticioară și se pune la fiert;
se aduce amestecul în clocot și se lasă să fiarbă;
se fierbe la foc mic, amestecând;
se adaugă sarea și piperul;
când are consistență de sos se ia de pe foc.
POFTĂ BUNĂ!!
—————