Ești ceea ce mănânci!


SOS BRUN DIN LEGUME

04.03.2016 10:17


SOS BRUN DIN LEGUME

INGREDINENTE:        
1 cub de unt vegetal / 1 lingură ulei de măsline        
2 morcovi        
1 rădăcină de pătrunjel 

1 țelină micuță         
300 ml. apă        
1 lingură cu pastă de tomate        
zeama în care au fiert legumele       
un praf de sare         
piper (de preferință alb)

MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se spală morcovii și pătrunjelul;        
se pun legumele la fiert în apă fierbinte;        
când legumele au fiert se scurge apa și se păstrează;         
se lasă legumele la răcit;        
se pun în blender legumele răcite și apa scursă și se mixează bine;        
se răstoarnă amestecul din blender într-o crăticioară și se pune la fiert;       
se aduce amestecul în clocot și se lasă să fiarbă;         
se fierbe la foc mic, amestecând;        
se adaugă sarea și piperul;         
când are consistență de sos se ia de pe foc.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi