
Ești ceea ce mănânci!
SOS DE MURE CU SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ
07.10.2016 11:07SOS DE MURE CU SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ
INGREDINENTE:
4-5 linguri cu smântână vegetală
150 g. de mure
1 ceapă roșie
un praf de sare
piper
SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ
1 cană de caju
½ lămâie
1/2 cană cu apă
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară smântâna vegetală: nuca de caju se hidratează 4-5 ore; se scurge apoi apa și se mixează toate ingredientele în blender până se omogenizează compoziția; se toarnă într-un borcan mare, se acoperă cu o pânză și se lasă la temperatura camerei pentru 12 ore; se amestecă și se pune borcanul în frigider pentru alte 12 ore;
se zdrobesc murele;
se curăță, se spală și se toacă mărunt ceapă roșie;
se amestecă într-un vas: smântâna vegetală, murele zdrobite, ceapa roșie tocată mărunt, sarea și piperul.
POFTĂ BUNĂ!!
—————