Ești ceea ce mănânci!


SUPĂ CREMĂ CU SFECLĂ ROȘIE

27.07.2016 10:29


SUPĂ CREMĂ CU SFECLĂ ROȘIE

INGREDINENTE:       
5-6 cartofi       
2 morcovi        
2 rădăcini de pătrunjel        
2-3 sfecle roșii micuțe         
1 ceapă        
un praf de sare / 1 linguriță de sos de soia        
condimente: piper, cimbru, chimen       
1 lingură cu ulei de măsline       
un pumn cu semințe crude de dovleac, de floarea soarelui și de susan      
brânză tofu        
boia dulce       
pătrunjel verde

MOD DE PREPARARE:        
se curăță, se spală și se taie în bucăți mari cartofii, morcovii, pătrunjelul, sfecla roșie și ceapa;       
se pun la fiert legumele;        
după ce au fiert legumele, se pun la răcit și apoi se pun toate în blender și se mărunțesc bine;       
se pune crema rezultată într-o oală;        
se adaugă condimentele: cimbru,  chimen; sarea, piperul și uleiul de măsline;        
se dă în fiert și se adaugă apă fierbinte dacă supa este prea groasă;         
se prăjesc semințele în tigaie cu puțină boia dulce;       
se usucă și apoi se taie brânza tofu în cuburi mici și se prăjește în tigaie cu boia dulce, fără ulei;         
se servește supa în boluri cu semințele prăjite deasupra, cu brânza tofu, cu pătrunjel verde tocat mărunt și crutoane din pâine neagră. Se poate pudra cu puțină boia dulce.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi