Ești ceea ce mănânci!


SUPĂ DE IARNĂ

24.01.2017 11:12


SUPĂ DE IARNĂ

INGREDINENTE:         
1 ceapă         
1 fir praz         
1 păstârnac        
4 morcovi         
1 nap        
1 cartof        
1 broccoli, micuț         
un praf de sare         
2 frunze de dafin        
cimbru uscat         
1-2 linguri ulei        
pătrunjel verde

MOD DE PREPARARE:        
se curăță și se spală ceapa, prazul, păstârnacul, morcovii, napul și cartoful;       
se pun toate la fiert;        
se adaugă uleiul, sarea, frunzele de dafin și cimbrul uscat;         
se spală și se taie bucățele mici broccoli;         
se adaugă broccoli spre final, când legumele sunt aproape fierte;       
se fierb legumele până legumele se înmoaie bine;        
se scot legume din oală;         
se pasează cartoful și napul;         
se taie mărunt morcovii și păstârnacul;        
se pun în supă legumele pasate și morcovul cu păstârnacul tăiate;       
se pune pe final, pătrunjelul verde, tăiat mărunt.         
POFTĂ BUNĂ!!




—————

Înapoi