
Ești ceea ce mănânci!
TERINĂ CU TAPIOCA ȘI CĂPȘUNI
03.05.2015 09:58TERINĂ CU TAPIOCA ȘI CĂPȘUNI
INGREDINENTE:
8 linguri făină de tapioca
400 ml. suc natural de fructe (mere, portocale sau preferați)
2 linguri cu miere
500 g. căpșuni
câteva frunze de mentă proaspătă
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală căpșunii;
se taie căpșunii în bucăți mari;
se pun căpșunii într-un vas, de ce formă doriți;
se amestecă tapioca în sucul de fructe;
se pune amestecul la fiert, amestecând continuu;
se lasă să fiarbă încet până se îngroașă;
se lasă să se răcorească și se pune mierea;
peste căpșuni se pune amestecul de tapioca. Atenție, amestecul să fi călduț!;
se adaugă frunzele de mentă tocate mărunt;
se dă la rece câteva ore.
POFTĂ BUNĂ!!
—————