Ești ceea ce mănânci!


CONOPIDĂ ZDROBITĂ CU VERDEȚURI

19.09.2015 13:45


CONOPIDĂ ZDROBITĂ CU VERDEȚURI

INGREDINENTE:         
1 conopidă        
1-2 linguri ulei de măsline        
sare        
5-6 căței de usturoi;        
condimente: piper, rozmarin / chimen;        
pătrunjel verde, mărar, coriandru puțin.

MOD DE PREPARARE:        
se desface conopida buchețele;        
se pun bucățelele de conopidă în apă cu sare cca. 30 minute apoi se scurge apa;         
se pune conopida la fiert în apă cu sare;        
când conopida este fiartă se scurge apa;       
se curăță usturoiul și se zdrobește cu lama cuțitului;       
se pune uleiul, usturoiul, sarea și condimentele în tigaie;        
se încinge uleiul;        
se pune conopida bine scursă și se lasă să se rumenească;        
se trage tigaia de pe foc și se adaugă pătrunjelul verde, mărarul, coriandrul tocate mărunt;         
se poate servi cu brânză tofu;     
se pot servi cu smântână din caju sau cu ce sos preferați.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi